Huurinformatie 2017

ALLE VERHUURTARIEVEN ZIJN INCLUSIEF
• Eindschoonmaak
• Energiekosten
• Gratis toegang tot het buitenbad (zie huurinfo algemeen)
• Gratis toegang tot het binnenbad (zie huurinfo algemeen)
• Er zijn geen reserveringskosten

ALLE VERHUURTARIEVEN ZIJN EXCLUSIEF
Toeristenbelasting(2015) € 1,27 p.p.p.n. (kan door de gemeente nog worden gewijzigd

WAARBORGSOM
Bij aankomst betaalt u voor een appartement een waarborgsom van € 50,00 per appartement. Op de officiële vertrekdag krijgt u deze, na controle en aftrek van eventuele gebreken, contant terugbetaald. Vertrekt u op een andere dag, dan wordt de borg binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening. Voor de familievilla’s bedraagt de borg € 250,00 per villa. Deze wordt, na controle en na aftrek van eventuele gebreken, binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening.

FACULTATIEVE KOSTEN TE BETALEN BIJ AANKOMST
Lakenset:
• 1-pers. lakenset.: € 8,00

KINDERMEUBILAIR
Kinderbedje (excl. beddengoed), Box of Kinderstoel: per week: € 6,50 / per weekend/midweek € 4,00 per stuk. Lakens en kindermeubilair te reserveren tot 1 week vóór aankomst

RECREATIEPAS
€ 2,25 p.p. (van za. 20/04-zo 27/08, zie huurinformatie algemeen)

* 55+ KORTINGEN

FAMILIEVILLA’S Op de prijzen van een week en midweek aangegeven met * geldt een korting van 20% op de huurprijs indien de helft van het gezelschap 55-plusser is.

INFORMATIE KORTINGSREGELINGEN

55+ KORTINGEN  Geldig voor 1 verhuurobject per boeking. Geen korting van toepassing op weekends. Bij aankomst op verzoek geldig legitimatie- bewijs tonen waaruit het recht op korting blijkt.

ALLE KORTINGEN Bij boeking melden dat u gebruik wilt maken van een kortingsregeling. Korting n.v.t. over bijkomende kosten en niet met elkaar of met andere kortingsregelingen te combineren. (tenzij anders aangegeven).